Ervaringen

 Geen enkele ervaring is voor niets
Mark Nepo

 

Ervaringen

Geen enkele ervaring is voor niets – Mark Nepo

Door het traject bij Daniëlle besefte ik dat ik mezelf veel te vaak wegcijfer. Altijd moe en bezig met anderen. Want als het met mijn gezin goed gaat, dacht ik dat ik me ook goed zou voelen. Maar zo werkt het dus niet. Ik heb geleerd dat ik om te beginnen goed voor mezelf moet zorgen. Aangeven waar mijn grenzen liggen en wat ik nodig heb. Jarenlang zat ik erg in mijn hoofd, maar nu durf ik te voelen. En naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb zoveel inzichten gekregen waar ik elke dag iets aan heb. Bv. dat in het hier en nu alles goed is. Ik voel rust in mijzelf en mijn gezin profiteert hiervan mee. We hebben het weer écht fijn met elkaar!
Daniëlle heeft een hele open houding en is super begripvol. Het contact voelde heel vertrouwd en ik durfde alles wat me dwars zat met haar te delen. Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Eigenlijk verdienen alle moeders een coach! 

Fleur (Tilburg)

Ik heb de hulp van Daniëlle ingeschakeld voor de woedeaanvallen van mijn zoon (4). Hij maakte een gefrustreerde indruk. Het resultaat was al na de eerste sessie merkbaar. Ik voelde me gehoord en durfde daardoor voor het eerst in mijn leven mijn eigen traject écht op te pakken. Bij eerdere begeleiding, bleef het op de onderlaag hangen. Nu durf ik dichter bij mezelf te komen. Ik heb meer rust gekregen, zit lekkerder in mijn vel en het heeft de relatie met mijn kinderen heel positief versterkt. Doordat ik duidelijker ben met het aangeven van mijn grenzen, kan ik de verantwoording ook meer bij hen laten. De woedeaanvallen bij mijn zoon zijn zo goed als verdwenen. Ik heb veel minder spanning in mijn lijf. Het was een fijne ervaring die veel heeft opgeleverd.
Daniëlle heeft aandacht en oprechte interesse. Ze laveert mee met wat nodig is in plaats van wat de regels zijn. Alle gevoelens en emoties zijn in waarde gebleven en werden belangrijk gemaakt waardoor het goed voelde om deze te delen.

Marieke de Haan (Veldhoven)

Ik vind het zo bijzonder dat Daniëlle na één gesprek over mijn kind (4), zoveel over mij kon vertellen dat zo treffend is. Heel snel was duidelijk waar het in mijn leven over gaat en waar ik nog wat mee mag doen. Het heeft me geholpen het gesprek aan te gaan over zaken uit het verleden. Ik ben de connectie met mijzelf en het kleine meisje in mij gaan voelen en ervaren. Het mooie is ook dat ik me veel bewuster werd van mijn rol en gedrag naar mijn zoontje. Ik heb hem meer de ruimte gegeven om te ontdekken. Hij voelt zich nu fijner en heeft meer vertrouwen in zichzelf.
De begeleiding van Daniëlle heb ik ervaren als geweldig; oordeelloos, alle tijd nemend, mij echt zien, zo’n fijne en warme connectie. Echt heel bijzonder.

Charlotte (Eindhoven)

De vertaling van het gedrag van mijn dochter (8) raakte me. Het werd me duidelijk hoezeer míjn gedrag haar belemmerd en wat ze me duidelijk wil maken. Best confronterend. Het mooiste wat ik heb bereikt is dat alle emoties van mijn dochter en van iedereen binnen het gezin er mogen zijn. Met name de afgelopen twee jaar was ik, door onderdrukking van eigen emoties, een gefrustreerde moeder. Het volledig accepteren van mijn kind maakt dat ik ook mezelf leer accepteren. Het weten is altijd nog iets heel anders dan ook daadwerkelijk je eigen pijn accepteren. Ik neem nu veel meer mijn eigen ruimte in en er is een mooie wisselwerking tussen mijn grens en wat mijn dochter nodig heeft.
De rust die Daniëlle uitstraalt, is heel fijn. Ze geeft veel ruimte en is kundig. En er is altijd ruimte voor een grapje. 

Linda Boele (Veldhoven)

Mijn zoon (6) had last van oorontstekingen waarvoor ik met hem naar de huisarts, KNO-arts en antroposofisch arts ben geweest. Door het traject ben ik gaan beseffen dat hij in stilte lijdt. En ik ben me bewust geworden van het fenomeen lijden in mij. Het geeft iets meer rust om te leren over jezelf wat je nog niet wist. De gezondheid van mijn zoon is verbeterd. Hij heeft geen oorontstekingen meer gehad. Eén keer dreigde er een oorontsteking. Ik heb toen mijn rust genomen en tegen mezelf gezegd: stop met regelen, je bent precies goed zoals je bent. Zijn oorontsteking is niet doorgebroken!
Het contact met Daniëlle was prettig. Ik voelde me serieus genomen en ze pakte het verhaal echt. Dat gaf mij het gevoel in vertrouwde handen te zijn.

Sindy Reuvers (Hengelo)

Dank voor jullie openheid, vertrouwen en wijsheid!

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) ouders. Wanneer er iets bij jou of bij je kind (gedrag/ziekte) speelt. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94