Ervaringen

 Geen enkele ervaring is voor niets
Mark Nepo

 

Ervaringen

Geen enkele ervaring is voor niets – Mark Nepo

Ik vind het zo bijzonder dat Daniëlle na één gesprek over mijn kind (4), zoveel over mij kon vertellen dat zo treffend is. Heel snel was duidelijk waar het in mijn leven over gaat en waar ik nog wat mee mag doen. Het heeft me geholpen het gesprek aan te gaan over zaken uit het verleden. Ik ben de connectie met mijzelf en het kleine meisje in mij gaan voelen en ervaren. Het mooie is ook dat ik me veel bewuster werd van mijn rol en gedrag naar mijn zoontje. Ik heb hem meer de ruimte gegeven om te ontdekken. Hij voelt zich nu fijner en heeft meer vertrouwen in zichzelf.
De begeleiding van Daniëlle heb ik ervaren als geweldig; oordeelloos, alle tijd nemend, mij echt zien, zo’n fijne en warme connectie. Echt heel bijzonder.

Charlotte (Eindhoven)

De vertaling van het gedrag van mijn dochter (8) raakte me. Het werd me duidelijk hoezeer míjn gedrag haar belemmerd en wat ze me duidelijk wil maken. Best confronterend. Het mooiste wat ik heb bereikt is dat alle emoties van mijn dochter en van iedereen binnen het gezin er mogen zijn. Met name de afgelopen twee jaar was ik, door onderdrukking van eigen emoties, een gefrustreerde moeder. Het volledig accepteren van mijn kind maakt dat ik ook mezelf leer accepteren. Het weten is altijd nog iets heel anders dan ook daadwerkelijk je eigen pijn accepteren. Ik neem nu veel meer mijn eigen ruimte in en er is een mooie wisselwerking tussen mijn grens en wat mijn dochter nodig heeft.
De rust die Daniëlle uitstraalt, is heel fijn. Ze geeft veel ruimte en is kundig. En er is altijd ruimte voor een grapje. 

Linda Boele (Veldhoven)

Mijn zoon (6) had last van oorontstekingen waarvoor ik met hem naar de huisarts, KNO-arts en antroposofisch arts ben geweest. Door het traject ben ik gaan beseffen dat hij in stilte lijdt. En ik ben me bewust geworden van het fenomeen lijden in mij. Het geeft iets meer rust om te leren over jezelf wat je nog niet wist. De gezondheid van mijn zoon is verbeterd. Hij heeft geen oorontstekingen meer gehad. Eén keer dreigde er een oorontsteking. Ik heb toen mijn rust genomen en tegen mezelf gezegd: stop met regelen, je bent precies goed zoals je bent. Zijn oorontsteking is niet doorgebroken!
Het contact met Daniëlle was prettig. Ik voelde me serieus genomen en ze pakte het verhaal echt. Dat gaf mij het gevoel in vertrouwde handen te zijn.

Sindy Reuvers (Hengelo)

Dank voor jullie openheid, vertrouwen en wijsheid!
Het is een eer toeschouwer te zijn van jullie ont-wikkeling.

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) ouders. Een Kindertolk® is vaak een goed alternatief voor een kindercoach. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
www.biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94