Inspiratie

The desire to reach for the stars is ambitious. The desire to reach hearts is wise
Maya Angelou

 

Inspiratie

The desire to reach for the stars is ambitious. The desire to reach hearts is wise – Maya Angelou 

Blogs en meer 

Geïnspireerd door situaties in mijn dagelijks leven en mijn werk deel ik op deze pagina mijn verhalen met jou. Leuk om te lezen én praktische tips die meteen toepasbaar zijn.

Wil je niets missen? Volg biondbewust dan op social media en meld je aan voor inspiratie in je inbox.

Het sprookje van de Liefdevolle ouder

Het sprookje van de Liefdevolle ouder

Er was eens een kindje dat na de geboorte terecht komt in een gezin dat het op het oog goed voor elkaar heeft. Het voelt voor haar als een droom. Alles wat ze zich wenste, is er. Ze heeft zin in dit nieuwe leven. Verwarrend Papa heeft een drukke baan en mama werkt...

Jij bent een goede moeder

Jij bent een goede moeder

Zegt iemand dat ooit tegen jou? Zeg je het wel eens tegen jezelf? Of je jezelf nou wel of geen goede moeder voelt, hoe fijn zou het zijn wanneer iemand het tegen jou zegt? Compliment Ik kreeg vandaag het mooiste compliment ooit! Van mijn bloedeigen dochter (ze wordt...

Ik deel met hart en ziel wat in mij leeft, omdat dit voor mezelf houden niet de bedoeling van mijn bestaan kan zijn geweest.

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) ouders. Een Kindertolk® is vaak een goed alternatief voor een kindercoach. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94