Oudercoaching

There is no such thing as a perfect parent so just be a real one 
– Sue Atkins 

Oudercoaching

 There is no such thing as a perfect parent so just be a real one – Sue Atkins

Oudercoaching

– Valt het ouderschap je zwaar en wil je het anders? 
– Ben je diep ongelukkig en ontevreden over je leven?
– Heb je constant het gevoel dat je het niet goed doet?

Je had vooraf een beeld van het ouderschap. De realiteit valt je vies tegen. Je vecht met de verschillende rollen die je hebt (partner, ouder, dochter, vriendin, werknemer) en slaagt er maar nét in om alle ballen in de lucht te houden. Toekomen aan dingen die je ontspanning geven, zit er vaak niet meer in. Je voelt je onbegrepen, eenzaam en je bent moe. Ligt er een (parentale) burn-out op de loer? Met je kind(eren) loop je tegen problemen aan waar je geen oplossing voor ziet. Eerdere hulp is op niets uitgelopen. Wat nu?! En dan nog de relatie met de vader van je kind(eren). Zitten jullie op één lijn wat de opvoeding betreft? Hoe is de dynamiek tussen jullie?

Naast praktische opvoedondersteuning is er vooral veel ruimte voor jou. De spiegels binnen je gezin gaan je helpen om tot jouw essentie te komen. Waar verlang je naar en waar word je gelukkig van? Wat is er voor nodig om dat te bereiken? Je leert afscheid te nemen van oude ballast en niet helpende gedachtepatronen. Met de inzichten die jij opdoet, neem je de regie weer terug over jouw leven. Je gaat dingen anders aanpakken en er ontstaat rust en ruimte.

Wanneer jij goed in je vel zit, werkt dit positief door op je hele gezin. Er is verbinding en aandacht. Iedereen ervaart de ruimte om te zijn. De liefde binnen jezelf en jouw gezin gaat opnieuw stromen. En jij komt eindelijk weer toe aan de dingen die jíj belangrijk vindt!

ouderschap zwaar ongelukkig ontevreden

Snel naar de kern van het probleem?
Een patroon in jou effectief doorbreken?
Het onbewuste in jezelf bewust maken?

Je kind is mogelijk al hard aan het werk om duidelijk te maken wat in jou aandacht nodig heeft. Hoe? Lees meer over de super effectieve PresentChild® Methode op de pagina Kindertolk®.

Wil jij meer energie en weer genieten van jouw leven en je gezin?

We gaan aan de slag met:

– valkuilen en belemmerende patronen herkennen en doorbreken
– stoppen met projecteren eigen thema’s op kind(eren) en partner
– de connectie in jezelf herstellen
– ontdekken wat jij belangrijk vindt
– ontwikkelen van jouw visie m.b.t. opvoeden
– samen groeien in plaats van strijden
– oefeningen om de rust en ontspanning in jezelf te vinden
– ontdekken hoe je vanuit je hart kunt gaan leven
– de regie over je leven terugpakken

Van jezelf houden, creëert wonderen in je leven.

genieten leven en gezin Tilburg Brabant

Hoe ziet een traject er uit?

Voor we echt met elkaar gaan werken, vind ik het belangrijk dat je je een beeld kunt vormen van wat ik voor je kan betekenen en hoe het traject er uit gaat zien. Daarom plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in (telefonisch of online). Is het gevoel goed dan bepalen we welk traject je gaat volgen (oudercoaching of Kindertolk®) en plannen we de eerste afspraak in.

Ik werk ambulant. Dat wil zeggen dat ik bij jou thuis kom. Spreek je liever af op neutraal terrein dan zoek ik een passende locatie. Wanneer de afstand een probleem is of het proces om snel schakelen vraagt, behoort een online sessie ook tot de mogelijkheden.

In eerste instantie bied ik een luisterend oor. Heerlijk wanneer je je verhaal kan doen tegen iemand die juist niet dicht bij je staat. Vervolgens ga ik met je meedenken wat voor jou kan werken. Dat is een proces van delen, voelen, ervaren en proberen. Een intensief traject, waarbinnen we naast de diepte vast ook de luchtige kant van het leven aanraken. Doel is de rust en balans in je leven terug te vinden.

Het aantal sessies is afhankelijk van jouw specifieke hulpvraag, over het algemeen zijn de trajecten kort en helder.

Mijn werkmomenten

ma / di / do
9.00 - 11.30 en 13.30 - 14.45
woensdag
9.00 - 11.45
vrijdag
9.00 - 17.00
ma t/m do avond
19.00 - 22.00
zaterdag
beperkte afspraken mogelijk

Wil je weten of ik jou kan ondersteunen?
Snel en zonder wachtlijst.

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) moeders. Wanneer er iets bij jou of bij je kind (gedrag/ziekte) speelt. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94