Mijn aanbod

Investeren in jezelf is altijd een goede keuze; voor je eigen leven en dat van de mensen om jou heen

 

Mijn aanbod

Investeren in jezelf is altijd een goede keuze; voor je eigen leven en dat van de mensen om jou heen

Ik geloof niet in 100% online coaching. Jij wil gezien en gehoord worden en dat kan alleen wanneer we elkaar écht in de ogen kijken, kunnen aanraken. Ik kom dichtbij. Sterker nog; ik kom naar jou toe!

Dat scheelt jou een hoop tijd en energie. Twee dingen waar je waarschijnlijk een chronisch tekort aan hebt. Je hoeft je niet te verplaatsen en zelfs geen oppas te regelen, want ik werk ook in de avond wanneer de kinderen op bed liggen. 

Programma Moeders in Balans

Dit exclusieve programma voor moeders bestaat uit 9 coach sessies (6 live en 3 online). Daarnaast ontvang je maatwerk oefeningen en een werkboek met theorie en opdrachten. Wil je aanvullend een losse sessie boeken dan reken ik daarvoor 80,- voor 60-75 minuten. Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren.

Tarief coaching kinderwens/zwangerschap/ouderschap

Voor een duurzaam resultaat is het zinvol om meerdere sessies te laten plaatsvinden. Daarom bied ik mijn coaching in pakketvorm aan. Start je met pakket basis en blijkt later in het traject dat er meer sessies nodig zijn, dan kan alsnog naar pakket uitgebreid worden geswitcht. Boek je liever een losse sessie dan reken ik daarvoor 80,- voor 60-75 minuten. Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren.

Tarief Kindertolk®

Een traject bestaat altijd uit minimaal 3 sessies (pakket basis). Soms is het nodig om de follow up fase te verlengen (pakket uitgebreid). Bij het kennismakingsgesprek of de intake is soms al helder wat er nodig is. Blijkt later in het traject dat er meer sessies nodig zijn, dan kan alsnog naar pakket uitgebreid worden geswitcht. Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren.

Opfrisser na traject

Heb je al eens een traject bij mij gevolgd en heb je behoefte aan een opfrisser? Of speelt er iets nieuws en kunnen we doorpakken op wat er al is besproken? Boek dan een losse sessie. Vraag naar de opties.

Opfrisser na traject

Heb je al eens een traject bij mij gevolgd en heb je behoefte aan een opfrisser? Of speelt er iets nieuws en kunnen we doorpakken op wat er al is besproken?
Boek dan een losse sessie. Vraag naar de opties.

Vergoeding via werkgever

Steeds meer werkgevers zijn bereid om de kosten voor coaching te vergoeden. Bv. vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget. Maar ook als burn-out preventie of een re-integratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je manager of de HR-afdeling. Na overleg stel ik graag een passende offerte voor je werkgever op.

Vergoeding via werkgever

Steeds meer werkgevers zijn bereid om de kosten voor coaching te vergoeden. Bv. vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget. Maar ook als burn-out preventie of een re-integratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je manager of de HR-afdeling. Na overleg stel ik graag een passende offerte voor je werkgever op.

 

Moeders verdienen het om de vrije en ongeremde vrouw te worden die ze diep van binnen zijn; los van verwachtingen hun hart volgend.

Reiskosten

Voor afspraken binnen 10 km vanaf De Wanmolen 15 in Berkel-Enschot reken ik geen reiskosten (gereden km’s). Voor elke km hierbuiten reken ik 0,25 (incl. BTW).

Facturatie

Facturatie vindt achteraf plaats (per sessie of na einde traject). De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan op het op de factuur vermelde rekeningnummer en o.v.v. het factuurnummer.

 

Afzeggen 

Graag tijdig afzeggen of ziekmelden, minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging op kortere termijn bereken ik 45,- (incl. BTW). Bij het niet verschijnen op een afspraak wordt het gehele tarief in rekening gebracht.

Werkmomenten 

ma / di / do
9.00 - 11.30 en 13.30 - 14.45
woensdag
9.00 - 11.45
vrijdag
9.00 - 17.00
ma t/m do avond
19.00 - 22.00
zaterdag
beperkte afspraken mogelijk

Ter info

Ik kies bewust voor een vrije beroepsuitoefening los van een beroepsvereniging en vergoedingen door zorgverzekeraars. De voorwaarden en eisen die zij stellen, sluiten niet aan bij mijn visie over een inclusieve gezondheidszorg die het welzijn van de mens voorop stelt. Ik ben ervan overtuigd dat coaching de maatschappij veel geld bespaart. Wanneer je investeert in het welzijn van jezelf en/of je kind(eren) is de kans groot dat je daarmee voorkomt dat er zorg vanuit een specialist nodig is.

Wil je weten of ik jou kan ondersteunen?
Snel en zonder wachtlijst.

reiskosten facturatie afzeggen biondbewust Tilburg Brabant

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) moeders. Wanneer er iets bij jou of bij je kind (gedrag/ziekte) speelt. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94