Tarieven

Wat je nu investeert, betaalt zich in de toekomst op vele manieren terug

 

Tarieven

Wat je nu investeert, betaalt zich in de toekomst op vele manieren terug 

Tarief coaching kinderwens/zwangerschap/ouder

Voor een duurzaam resultaat is het zinvol om meerdere sessies te laten plaatsvinden. Daarom bied ik mijn coaching in pakketvorm aan.
Betaal je liever per sessie dan reken ik daarvoor 80,- (incl. BTW) voor 60-75 minuten.

tarieven coaching kindertolk

Tarief Kindertolk®

Een traject bestaat altijd uit minimaal 3 sessies (pakket basis). Soms is het nodig om de follow up fase te verlengen (pakket uitgebreid). Bij het kennismakingsgesprek of de intake is soms al helder wat er nodig is. Blijkt later in het traject dat er meer sessies nodig zijn, dan kan alsnog naar pakket uitgebreid worden geswitcht.  

 

Missie biondbewust:
biondbewust zet zich actief in voor ouders om van zichzelf te houden, zichzelf te ontwikkelen en goed voor zichzelf te zorgen. Zodat ze het beste voorbeeld voor hun kind zijn.

Reiskosten

Voor afspraken binnen 10 km vanaf De Wanmolen 15 in Berkel-Enschot reken ik geen reiskosten (gereden km’s). Voor elke km hierbuiten reken ik 0,25 (incl. BTW).

Facturatie

Facturatie vindt achteraf plaats (per sessie). De factuur dient binnen 14 dagen te worden
voldaan op het op de factuur vermelde rekeningnummer en o.v.v. het factuurnummer.

 

Afzeggen 

Graag tijdig afzeggen of ziekmelden, minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging op kortere termijn bereken ik 45,- (incl. BTW). Bij het niet verschijnen op een afspraak wordt het gehele tarief in rekening gebracht.

Werkmomenten 

Maandag
9.00 - 12.30 uur
Donderdag
9.00 - 12.30 uur
Vrijdag
9.00 - 17.00 uur
Ma- t/m Do avond
19.00 - 22.00 uur
Zaterdag
beperkte afspraken mogelijk

Ter info

Ik kies bewust voor een vrije beroepsuitoefening los van een beroepsvereniging en vergoedingen door zorgverzekeraars. De voorwaarden en eisen die zij stellen, sluiten niet aan bij mijn visie over een inclusieve gezondheidszorg die het welzijn van de mens voorop stelt. Ik ben ervan overtuigd dat coaching de maatschappij veel geld bespaart. Wanneer je investeert in het welzijn van jezelf en/of je kind(eren) is de kans groot dat je daarmee voorkomt dat er zorg vanuit een specialist nodig is.

Wil je weten of ik jou kan ondersteunen?
Snel en zonder wachtlijst.

reiskosten facturatie afzeggen biondbewust Tilburg Brabant

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) ouders. Een Kindertolk® is vaak een goed alternatief voor een kindercoach. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94