Zwangerschaps

coaching

Life begins where fear ends
– Osho 

Zwangerschaps
coaching

Life begins where fear ends – Osho

Zwangerschaps-
coaching

– Ben je zwanger en zit je niet lekker in je vel?
– Raak je overweldigd door je emoties en alle veranderingen?
– Zie je erg op tegen de bevalling?

Ouder worden is de grootste transformatie die een mens in zijn/haar leven ondergaat. Je hoort iedereen zeggen dat ze zo genieten van zwanger zijn. Jouw verhaal is anders. Misschien heb je miskramen doorgemaakt, verliep een eerdere bevalling niet rooskleurig of ben je een kindje verloren. Je bent bang of onzeker, of je twijfelt of je wel een goede ouder gaat zijn. Alleen al het bewust stilstaan bij deze gevoelens kan een positieve uitwerking hebben op het verdere verloop van de zwangerschap, de bevalling en jouw start als ouder.

Zwangerschapscoaching is een vorm van individuele begeleiding tijdens je zwangerschap, die aanvullend kan zijn op de begeleiding van je verloskundige of gynaecoloog. Er is extra veel tijd en ruimte voor het bespreekbaar maken van wat jij moeilijk vindt tijdens je zwangerschap en waar je ondersteuning bij zoekt. Wanneer je weet waar je aan wil werken, ligt de weg vrij naar een andere beleving. Van angstig naar nieuwsgierig, van piekeren naar vertrouwen. Rust in je hoofd is rust in je lijf. Je kindje profiteert daar direct van mee.

Het doel is balans te brengen tussen lichaam en geest, het vergroten van je zelfvertrouwen en het versterken van de binding met jezelf en je baby. Zodat jij in mentaal opzicht zo sterk mogelijk het geboorteproces en de kraamtijd in gaat.

begeleiding zwangerschap

Wil jij de rest van je zwangerschap genieten van deze toch wel magische periode?

We gaan aan de slag met:

– onderzoeken van je angsten en onzekerheden
– leren dealen met alle emoties die er zijn
– valkuilen en belemmerende patronen herkennen en doorbreken
– oude ballast of negatieve emoties makkelijker los leren laten
– van negatieve gedachten naar helpende gedachten
– oefeningen om de rust en ontspanning in jezelf te vinden
– ontdekken hoe je vanuit je hart kunt gaan leven
– herstellen van het vertrouwen in jezelf, je lijf en je baby
– prettiger en meer ontspannen zwanger zijn

Van jezelf houden, creëert wonderen in je leven.

zwanger niet lekker in je vel Tilburg Brabant

Hoe ziet een traject er uit?

Voor we echt met elkaar gaan werken, vind ik het belangrijk dat je je een beeld kunt vormen van wat ik voor je kan betekenen en hoe het traject er uit gaat zien. Daarom plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in (telefonisch of online). Is het gevoel goed dan plannen we de eerste afspraak in.

Ik werk ambulant. Dat wil zeggen dat ik bij jou thuis kom. Spreek je liever af op neutraal terrein dan zoek ik een passende locatie. Wanneer de afstand een probleem is of het proces om snel schakelen vraagt, behoort een online sessie ook tot de mogelijkheden.

In eerste instantie bied ik een luisterend oor. Heerlijk wanneer je je verhaal kan doen tegen iemand die juist niet dicht bij je staat. Vervolgens ga ik met je meedenken wat voor jou kan werken. Dat is een proces van delen, voelen, ervaren en proberen. Een intensief traject, waarbinnen we naast de diepte vast ook de luchtige kant van het leven aanraken. Doel is de rust en balans in je leven terug te vinden.

Het aantal sessies is afhankelijk van jouw specifieke hulpvraag, over het algemeen zijn de trajecten kort en helder.

Mijn werkmomenten

ma / di / do
9.00 - 11.30 en 13.30 - 14.45
woensdag
9.00 - 11.45
vrijdag
9.00 - 17.00
ma t/m do avond
19.00 - 22.00
zaterdag
beperkte afspraken mogelijk

Wil je weten of ik jou kan ondersteunen?
Snel en zonder wachtlijst.

biondbewust

biondbewust is gespecialiseerd in de begeleiding van (aanstaande) moeders. Wanneer er iets bij jou of bij je kind (gedrag/ziekte) speelt. Je krijgt échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind(eren) verder helpen. 

biondbewust

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
Skype: biondbewust

info@biondbewust.nl
biondbewust.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94